Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Çağan, Samsunspor´da

Çağan, Samsunspor´da

Ali Reşat Çağan, Samsunspor sportif direktörü

TFF 2. Lig´de mücadele verecek olan Samsunspor, sportif direktörlüğe Ali Reşat Çağan´ı getirdi. Önceki yıllarda Kayseri Erciyespor ve Beşiktaş´ta gören yapan Çağan ile iki yıllığına anlaşma sağlandı.
Samsunspor´un resmi internet sitesinden şu duyuru yapıldı:
?Kulübümüzün sportif direktörlük görevine Ali Reşat Çağan getirilmiştir. İki yıl süreli anlaşma sağlanan sayın Çağan, yeni görevine önümüzdeki günlerde başlayacaktır.
Ali Reşat Çağan, 1954 yılına, Balıkesir´de doğdu. Balıkesir Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksek Okulu´ndan mezun oldu. 1977 yılında başladığı futbol hakemliğini, 1995 yılına kadar sürdürdü. Hakemliği bıraktıktan sonra 1995 yılında İngiltere´ye gitti. Manchester Ünited ve Ajax kulüplerinde futbol kulüp yöneticiliği ve yapılandırılması konusunda eğitim aldı. 1996 yılında Gençlerbirliği´nde genel menajerlik görevine başladı. Ankaragücü, Konyaspor ve Kayseri Erciyesspor´da devam etti. 100´üncü yılında Beşiktaş´ta ?Futbol Şubesi Danışmanlığı´ ve 2004-2005 yılları arasında ?İzleme Komitesi Sorumlusu´ olarak görev yaptı. Mehmet Ekşi hoca ile beraber BEFAM´ı(Beşiktaş Futbolcu Araştırma Merkezi) kurdu. 2005-2006 sezonunda, Kayseri Erciyespor´da genel menajerlik yaptı. Bu sezonda Erciyesspor´a ?TSE Kalite Belgesi ve UEFA Lisansı´ kazandırdı.?
BALIKESİR BÖLGESİNDE DE HAKEMLİK YAPMIŞTI
Ali Reşat Çağan, 1980´li yıllarda Balıkesir bölgesinde de futbol hakemliği yapmıştı. Çağan, o dönemde Bandırma´da, astsubaylık görevini üstlenmişti.
CENK İŞLER TEKNİK DİREKTÖR YARDIMCISI
Samsunspor´daki görevine başlayan Çağan, teknik direktör olarak çalışacak kişiyi henüz belirlemediğini belirtti. Çağan, teknik direktör birinci yardımcılığına ise Cenk İşler´i getirdiğini açıkladı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli