Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyük Birlik Partisi Lideri Destici Balıkesir´de

Büyük Birlik Partisi Lideri Destici Balıkesir´de

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Balıkesir´i ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Balıkesir´i ziyaret etti.
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Balıkesir´de partililerle bir araya geldiği basın toplantısında, yangınların başladığı ilk günden itibaren BBP olarak sahada olduklarını ve birlik beraberlik içerisinde olunması gerektiğini vurguladı.
Sözlerine, yangınlarla ilgili konuşarak başlayan Destici, "Başta yangın bölgeleri olmak üzere Antalya, Adana, Mersin, Osmaniye, Muğla, Aydın vesaire ufak ufak da olsa yangınlarla karşı karşıya kalan bütün illerimizde, ilçelerimizde ve bölgelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza bir kere daha geçmiş olsun diyorum. Yakınlarını kaybedenlere sabırlar diliyorum. Tabi özellikle yangında özellikle can kayıplarının yanı sıra mal kayıpları da meydana geldi. İnsanların onlarca yıllardır oturduğu evleri yandı, bahçeleri yandı, hayvanları yandı ve mahsulleri yandı. Büyük bir acı yaşadılar biz bunlara bizzat şahitlik ettik." dedi.
Yangınların başladığı ilk günden itibaren devletin sahada olduğunu söyleyen Destici, "Türkiye´nin dört bir yanından bölgeye yardımlar akmaya başladı. Biz de bu hususla ilgili Alperenleri görevlendirdik ve arkadaşlarımız yangının üçüncü gününden, diğer illerden toplanan yardımlarla birlikte ve Alperen Ocakları Vakfımızın bünyesinde bulunan Alperen kurtarma ekipleriyle birlikte sahadaydılar." diye konuştu.
Yangını çıkaranların en ağır cezaya çarptırılması gerektiğini söyleyen Destici, sözlerine şöyle devam etti: "10 civarında bu konuda zanlı da gözaltındadır ya da tutukludur. Bunların sorguları da devam etmektedir. Bunlar tamamlandıktan sonra nerede ve kimler tarafından bu sabotajların gerçekleştirildiği ile ilgili devletimizin ilgili ve yetkili kurumları daha net açıklamalar yapacaktır.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli