Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

?Büyük Roman Buluşması?na Erdek´ten beş katılım

?Büyük Roman Buluşması?na Erdek´ten beş katılım

Cumhurbaşkanlığı Kül-liyesi, Beştepe Milli Kültür ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen "Büyük Roman Buluşması"na, Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yaşar Demirörs ile birlikte Erdek´ten 4 Roman vatandaş

Cumhurbaşkanlığı Kül-liyesi, Beştepe Milli Kültür ve Kongre Merkezi´nde düzenlenen "Büyük Roman Buluşması"na, Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yaşar Demirörs ile birlikte Erdek´ten 4 Roman vatandaş katıldı.
Ankara´da ?Büyük Roman Buluşması? adı altında gerçekleşen etkinliğin sona ermesinin ardından ilçeye dönen Uluslararası Erdek Romanları Dayanışma, Kalkındırma, Kültür ve Spor Kulübü Derneği Başkanı Yaşar Demirörs, Erdek´te yeni kurularak çalışmalara başlayan dernek üyelerinden 4 arkadaşı ile birlikte Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleriyle etkinliğe katıldıklarını söyledi.
?Roman buluşmasında yeri geldiğinde tebessüm ettiklerini edip, yeri geldiğinde duygu dolu anlar yaşadıklarını? belirten Demirörs, ?Türkiye´nin dört bir yanından gelen Roman vatandaşlarımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı dinledik. 

?Yaradılanı Sev Yaradandan Dolayı´ anlayışıyla herkesin eşit birer kul olduğunu hatırlatmak istiyorum. İlk kez Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne gittik. Harika bir atmosfer vardı ve külliyeye hayran kaldık. Bizler Cumhurbaşkanımızı çok seviyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen ve derneğimizi hatırlayan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Hasan Demiraslan´a, Balıkesir Romanlar Derneği Başkanı Cüneyt Barlin´e ve bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Başkan Demirörs, Erdek´te geçtiğimiz ay kuruluşunu tamamlayan derneğin 100 üyesi olduğunu ve üye sayısının kısa sürede binin üzerine çıkacağını tahmin ettiklerini dile getirdi.
Haber: Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı