Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir arıcılara arı yemi desteğinde bulundu

Büyükşehir arıcılara arı yemi desteğinde bulundu

Büyükşehir´den arıcılara 6 bin 75 teneke arı yemi desteği geldi.

Büyükşehir´den arıcılara 6 bin 75 teneke arı yemi desteği geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 480 ton bal üretimi ile Türkiye´de ilk sıralarda yer alan Balıkesir Balını marka haline getirebilmek için arıcılara destek vermeyi sürdürüyor.
Başkan Yılmaz´ın talimatıyla Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından, Balıkesir Arıcılar Birliği ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği üyesi 1.215 üreticiye 5´er teneke arı yeminin dağıtımı gerçekleştiriliyor.
Büyükşehir Belediyesi Karesi Toplantı Salonu´nda; Balıkesir Arıcılar Birliği ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği üyeleriyle bir araya gelen Başkan Yücel Yılmaz, 506 bin lira değerinde 6 bin 75 teneke arı yeminin üreticilere hızlı bir şekilde ulaştırılacağını belirterek desteklerinin de artarak devam edeceğini söyledi.
Başkan Yılmaz´a desteklerinden dolayı teşekkür eden Balıkesir Arıcılar Birliği Başkanı Mustafa Yazıcı ile 5200 Sayılı Kırsal Kalkınma Bal Üreticileri Birliği Başkanı Halil Bal, Büyükşehir Belediyesi´nin destek ve teşviklerinin, üreticiler için oldukça önemli olduğunu dile getirdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı