Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur:

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur:

?Bize zorluk çıkaranlar, elbette ki hizmet almak için beklemek zorunda?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti üyeleriyle buluştuğu yemek sırasında, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı´nın, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, ilçelerindeki cadde ve sokaklarda uyguladığı parkomat uygulamasının yasal olmadığını belirterek, vatandaşları otopark ücreti ödememeye çağırdığını belirterek, düşüncesinin sorulması üzerine Uğur, ?O zaman bizden, ilçenize hizmet de beklemeyeceksiniz? dedi.
Büyükşehir Yasası´nın ardından mülkleri paylaşım komisyonunun, Edincik´teki belediye binasını kendilerine verdiğini, bunun üzerine Bandırma Belediyesi´nin, idare mahkemesine başvurarak yürütmeyi durdurma kararı aldığını belirten Uğur, şu değerlendirmede bulundu:
?Yürütmeyi durdurma kararı aldılar ama mahkeme sürüyor. O bina bize verilseydi, Bandırma ve yöresine daha çabuk hizmet getirmek için buralarda müdürlükler oluşturacaktık. Eğer, siz bize olumlu yaklaşmaz ve çalışmamızı engellerseniz, o zaman 1/5.000´lik plânları da tabii ki beklersiniz.?
Haber : Önder Balıkçı



ışık aktaş
2.03.2017 21:49:58
Erdek belediyesi aldığı park paraları ile hizmet veriyordu.geçen yaz ,temizlik,sulama ,budama hizmetleri parasızlıktan yapılamadı--Balıkesir belediyesi bu konuda yardımcı olmadı--plaj girişindeki bütün çay bahçeleri ,sahil bandı diye yıktırıldı,her yer karanlık ve sessiz kaldı,Erdek köye döndü-Biz Erdeğin yeniden eski ,canlı haline dönmesini bekliyoruz-geçen yıllarda olduğu gibi ,plaj yoluna elektrikli golf arabası ve deniz temizleme aracı verilmesini istiyoruz B.B.Ş.B den

  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false