Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Belediye Meclisi Bandırma´da toplandı

Büyükşehir Belediye Meclisi Bandırma´da toplandı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclisinin kasım ayı birinci toplantısı Bandırma´da yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meclisinin kasım ayı birinci toplantısı Bandırma´da yapıldı.
Bir otelin salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın başkanlığında gerçekleşen toplantı kısa sürdü. 

Gündeme geçilmeden önce konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Atatürk´ü, aramızdan ayrılışının 82. yılında saygı ve özlemle andıklarını belirtti. İzmir depreminde yaşamlarını yitirenlere rahmet, yaralananlara acil şifalar dileyen Yılmaz, Balıkesir´in, Marmara´ya açılan kapısı olarak gördükleri Bandırma´yı çok önemsediklerini vurguladı.
Ardından, ev sahibi olarak söz verilen Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, meclis üyelerine Bandırma´nın tarihi geçmişi, kültürel değerleri, tarım ve sanayisi hakkında bilgi verdi. Bandırma´nın sadece turizm ayağının eksikliğine işaret eden Tosun, ?Onu da Erdek´in turizmi, Gönen ve Manyas´ın kaplıcaları ile kapatıyoruz? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz ve Bandırma Belediye Başkanı Tosun´un, birbirlerine karşılıklı olarak verdikleri hediyelerin ardından gündemin görüşülmesine geçildi.
97 maddenin görüşüldüğü toplantıda, ilçelerin 2021 mali yılı ve izleyen iki yıllık gelir-gider bütçeleri, görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu´na gönderildi. Komisyondan geldikten sonra bütçeler, yeniden mecliste görüşülerek karara bağlanacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi, kasım ayının ikinci toplantısını 17 Kasım 2020 Salı günü yapacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli