Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan 3. birleşimi yapıldı

Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan 3. birleşimi yapıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan´ın başkanlığında yapıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan Ayı 3. Birleşimi Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ekrem Pehlivan´ın başkanlığında yapıldı. Yoklama ve açılışın ardından bir önceki toplantı tutanak özetinin meclis onayına sunulduğu toplantıda meclis gündeminde yer alan maddeler görüşüldü.
Toplantıda eski Askerlik Şubesi´nin bulunduğu arsanın Büyükşehir´e devri kabul edilirken, arsanın inşası başlayan Çamlık Projesi ile birleştirilmesi kararlaştırıldı.
Meclis toplantısında ayrıca Bahçelievler-Paşaalanı Mahallelerini birbirine bağlayacak yeni güzergah ve kavşak düzenlemeleri ile iki adet köprü yapımıyla ilgili Komisyon raporu da onaylandı. Bu kapsamda kavşak düzenlemelerinin yapılacağı eski Roman Evleri´nin bulunduğu alanda oturan vatandaşlar için Büyükşehir tarafından yapılan konutlar geçtiğimiz haftalarda düzenlenen tören ile açılmıştı.
Büyükşehir Belediye Meclisi 3. Birleşimine; İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ve Daire Başkanları katıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli