Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Büyükşehir Belediyesi asfalt sezonunu açtı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun hedefleri arasında ilk sıraya koyduğu ve 2018 yılını asfalt yılı ilan ederek ?Asfalt ile tanışmayan kırsal mahallemiz kalmayacak? sözü üzerine asfalt çalışmalarına Bereketli, Kuşkaya ve Bayat mahall

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri 2018 asfalt sezonunu resmen açtı.
Altıeylül ilçesi´ne bağlı Bereketli, Kuşkaya ve Bayat mahallelerindeki sathi kaplama asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, beraberinde Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ile birlikte asfalt çalışması yapan personele baklava ikram etti.
Asfaltlama çalışması sırasında açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu özetle şunları söyledi: ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı´na bağlı ekiplerimiz Bereketli mahallemiz ile Kuşkaya Mahallemiz arasında 2.2 kilometrelik yolun sathi kaplamasını yapıyorlar. 20 kişilik ekip ve gerekli her türlü ekipman ile burada çalışıyoruz. Bu yolu kısa sürede bitirecekler. Hemen akabinde Kuşkaya ile Bayat Mahallemiz arasındaki yolun sıkıştırılması da yapılıyor. Orası da hemen bitirilecek. Özellikle okulda okuyan öğrencilerimizin okul yolu olarak kullandıkları bu yollar tozdan topraktan kurtuluyor. Bu bölgede yaşayan Bereketli, Kuşkaya ve Bayat Mahallelerimizin sakinleri de artık stabilize yoldan kurtularak asfalt yoldan gidip gelecekler. Sezon yeni başlıyor, yaz sezonu boyunca Balıkesir´in genelinde 2.000 kilometre yolun bir kısmını müteahhit firmalar ile bir kısmını Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince 20 ilçemizde bu çalışmaları tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmuş olacağız.?

Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli