Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Büyükşehir Belediyesi engelleri kaldırdı

Büyükşehir Belediyesi engelleri kaldırdı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Parıltı Derneği himayesindeki görme engelli çocuklar ile Balıkesir´deki engelli çocukları düzenlediği program ile Balıkesir´de buluşturdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Parıltı Derneği himayesindeki görme engelli çocuklar ile Balıkesir´deki engelli çocukları düzenlediği program ile Balıkesir´de buluşturdu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Aile Destek Merkezi (ADEM), Pazar günü düzenlediği etkinlik ile İstanbul´da faaliyetlerini sürdüren Parıltı Derneği bünyesindeki 15 görme engelli çocuğu Balıkesir´deki engelliler ile buluşturdu.
Aileleri ile birlikte Cumartesi günü Balıkesir´e gelerek, şehri gezen görme engelli çocuklar, Pazar günü ise ünlü sanatçı Ebru Yaşar´ın katıldığı muhteşem organizasyonla Balıkesir´deki engelli çocuklarla buluştu.
Ebru Yaşar´ın da yönetim kurulunda yer aldığı Parıltı Derneği´nin Başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu etkinlikte, çocuklar annelere mektup ve beyaz zemine anneye sevgi resmi etkinliklerine katılırken, duygu dolu anlar yaşandı.
?Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup? adı verilen etkinlikte konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun eşi ve aynı zamanda Aile Destek Merkezi Koordinatörü Didar Kafaoğlu, engelli çocuklarımızın her zaman yanlarında olduğunu onlara hissettirmek zorunda olduklarını belirterek özetle şunları söyledi: ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, benimde koordinatörlüğünü yaptığım, Aile Destek Merkezi´ni kurduk. Kısa adı ADEM. Misafir olarak ağırladığımız, Parıltı Derneğimiz ile birlikte hazırladığımız, ?Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup? etkinliğimizde sizleri Balıkesir´de ağırlamaktan dolayı onur duyuyoruz. Bu etkinliğimize katılan, Parıltı Derneği Başkan ve yöneticilerine, kıymetli çocuklarımıza ve ailelerine, bizi yalnız bırakmayan tüm hanımefendilere ve derneğin yönetim kurulu üyesi olan Sanatçı Ebru Yaşar´a ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Onlar başarılarını bir güne sığdıramazken, bizler de onlara olan güvenimizi ve desteğimizi bir güne sığdıramayız. 365 güne yaymalıyız. Her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmeliyiz.? dedi.
Ünlü sanatçı Ebru Yaşar´ın da sahne aldığı ?Anneye Sevgi Resmi ve Anneye Mektup? etkinliğine katılan engelli çocuklar ve aileleri gönüllerince eğlenirken, Aile Destek Merkezi Koordinatörü Didar Kafaoğlu, çocuklara hediyeler dağıttı.
Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı