Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını 20 ilçeye yaydı

Büyükşehir Belediyesi iftar sofrasını 20 ilçeye yaydı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı´nın organize ettiği Ramazan etkinlikleri bu yıl 20 ilçede düzenlenen etkinlikler ve verilecek iftarlar ile Ramazan´ın bereketini hissettirecek.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi bu yıl Ramazan ayı etkinliklerini 20 ilçeye yayarak Ramazan ayının bereketini il genelinde yaşatacak.
Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında her ilçede ayrı iftarlar düzenlenecek ve Ramazan ayı boyunca toplamda 90.000 Balıkesirli, Büyükşehir Belediyesi´nin iftar sofralarında orucunu açacak. İftar programlarının yanı sıra her ilçede animasyon, jonglör gösterileri, Hacivat - Karagöz oyunları ve illüzyon gösterileri sahnelenecek.
Ramazan etkinlikleri kapsamında açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, ?Bu ayda insanlar tuttukları oruçlarla hem bedenlerinin şükrünü yapmış hem de aç ve yoksulların halini daha iyi anlamış olurlar. Bu nedenle Ramazan paylaşma ve dayanışmaya vesile olan bir aydır. İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi´ni bulunduran Ramazan Ayı´nın ilimize, ülkemize ve İslam Alemi´ne hayırlar getirmesini Yüce Allah´tan niyaz ediyorum. Tüm Balıkesir halkının bereket dolu bir Ramazan ayı geçirmelerini temenni ediyorum. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak bizler de Ramazan ayının bereketini 20 ilçeye yaymanın gayreti içerisinde olduk. Hemen her gün bir ilçemizde ayrı ramazan programlarımız ve iftarımız olacak. Her ilçemizde sokak ve meydanlarda iftar sofraları kuracağız. Aynı zamanda bir paylaşma ayı olan Ramazan´da yaklaşık 90 bin hemşerimizle birlikte oruç açacağız. Tüm halkımızı etkinliklerimize ve iftar sofralarımıza bekliyoruz.? dedi.

Haber Merkezi



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı