Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Belediyesi el ele birlikte

Büyükşehir Belediyesi ile Edremit Belediyesi el ele birlikte

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit İlçesi´ni ziyaret etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit İlçesi´ni ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz´ı konuk eden Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz´a, Edremit Ovası´nda 25 yıl sonra tarıma kazandırılan 305 dönüm araziyi gezdirdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ile birlikte, Edremit Ovası´nda ki arazileri yerinde inceleyip salatalık hasadı yaptı.
Edremit´te hayata geçirilen projeyle ilgili Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´dan detaylı bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, Başkan Arslan ile Tarım Komisyonu´nda görev alan meclis üyelerine bölge için büyük önem taşıyan proje için teşekkür etti.
Edremit´te 300 dönüme yakın bir alanda muhtarlar, çiftçiler ve belediye birlikteliğiyle katma değeri yüksek ürünler üretilerek atıl duran arazilerin değerlendirildiğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz, ?Herkes bütçesine uygun gelir sağlamış oluyor. Büyükşehir olarak kooperatifimize gerekli desteği sağlıyoruz. Bereketli ve hayırlı kazançlar getirmesini diliyorum.? dedi.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan´da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de projenin içinde yer almasından dolayı Başkan Yılmaz´a teşekkür etti.
Edremit Belediyesi tarafından Çıkrıkçı Mahallesi Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yapılan ortak hizmet projesi ile Edremit Ovası´nda 25 yıldır boş olan tarım arazileri yeniden tarımsal üretime geçirilmiş, ilk olarak 305 dönüm arazide 9 çeşit sebze ve yem bitkileri ekimi yapılarak hasadına başlanmıştı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli