Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Büyükşehir Belediyesi Susurluk´ta 5 bin kişilik iftar sofrası kurdu

Büyükşehir Belediyesi Susurluk´ta 5 bin kişilik iftar sofrası kurdu

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında 20 ilçede sürdürdüğü iftar organizasyonları tüm hızıyla sürüyor.


Önceki gün Susurluk´ta gerçekleştirilen ve yaklaşık 5.000 kişinin katıldığı iftar programına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Susurluk Belediye Başkanı Hüseyin Hızlıoğlu, Daire Başkanları ile Şube Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Çocuklar için düzenlenen jonglör ve sihirbaz gösterileriyle başlayan Ramazan etkinliği, okunan Kur´an-ı Kerim ve ilahilerle devam etti.
Etkinlikte konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, her ilçede gerçekleştirilen iftar organizasyonunda bu kez Susurluk´lularla birlikte olmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getirerek özetle şunları söyledi: ?Ramazan ayı bereket ayı, paylaşma ayıdır. Biz de bugün soframızı siz değerli Susurluklu hemşehrilerimizle paylaşıyoruz. Oruçlarımızı birlikte açmaktan dolayı oldukça mutluyuz. Bizler Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak sürekli halkla birlikte olmak için gayret sarf ediyoruz. Belediyecilik sadece yol, su, kanalizasyon, park ve bahçe yapmaktan ibaret değildir. Gönüllere de dokunmak gerekiyor. Bunun için halkın içinde olmalısınız. Ben de her gün bir ilçemizde düzenlenen organizasyonlar sayesinde hemşehrilerimin arasında oluyorum. Onların sorunlarını dinliyor, sıkıntıları kaynağında tespit ediyoruz. Böyle olunca halkımız da mutlu oluyor. Biz buna katılımcı belediyecilik diyoruz. Halkımızla iç içe, Balıkesir´i hep birlikte yönetiyoruz.?
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli