Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir Belediyesi´nde makam kapısı halka açık

Büyükşehir Belediyesi´nde makam kapısı halka açık

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, görevi devir alır almaz ilk olarak makam ile vatandaş arasındaki engeli ortadan kaldırdı.

 5. Katta duran ve 6. Kata çıkamayan asansör artık makam katına kadar çıkıyor ve vatandaş rahatlıkla ziyarete gelebiliyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ilk icraat olarak vatandaşın kendisine hızlı ve kolay şekilde ulaşması için önemli bir adım attı. Vatandaşlar artık zemin kattan direk 6. Kata çıkıp başkan ile hemen görüşebiliyor, dertlerini anlatıp, sohbet edip, hayırlı olsun temennisinde bulunabiliyor.
Yeni uygulama hakkında bilgi veren Başkan Kafaoğlu, ?Ben halkın içinden gelen birisiyim. Görev yaptığım her yerde vatandaş önceliğim vardı. Altıeylül Belediyesi´nde de bu böyleydi, Büyükşehir Belediyesi´nde de değişmedi. Daha önce vatandaşlar başkanlık makamına asansör ile çıkamıyordu, 5. Katta inip başkana ulaşmakta güçlük çekiyorlardı. Şimdi öyle bir şey yok. Belediyeye giren her vatandaş rahatlıkla makamımıza kadar geliyor, çayını içiyor, sohbetini ediyor daha sonra ayrılıyor. Vatandaşı sevmeyen, vatandaş ile iç içe olmayan kimse siyaset yapamaz. Siyasetin malzemesi insandır. İnsanı seveceksiniz ki gücünüz artsın, enerjiniz yükselsin. Biz de böyle yapıyoruz. Görevi alır almaz vatandaşımızın bize rahat ve kolay ulaşabilmesi için ilk adımı attık, aradaki köprüyü ortadan kaldırdık? dedi. Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false