Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesi´nden BAL-KES´e büyük destek

Büyükşehir Belediyesi´nden BAL-KES´e büyük destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile 1. Lig´de mücadele eden Balıkesirspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Baltok, Fırıntaş ve Balpark ile 1. Lig´de mücadele eden Balıkesirspor arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinin ilk etapta kulübe 7 milyon liralık destekte bulunacaklarını söyleyen Başkan Uğur, ?Baltok 5 milyon lira, Balpark hemen 1 milyon lira, Fırıntaş hemen 1 milyon lira ve toplam da 7 milyon lira desteği Balıkesirspor´a hemen veriyoruz. Bunun yanında Balıkesirspor´a 5 tanede binek arabaları belediye şirketlerinden. Taraftarımız maçlara gidiyor kumanyası Fırıntaş´tan. Ulaşım desteği Balpark´tan sağlanacaktır.? dedi.
Uğur´un da katıldığı tören ile 1 yıl süre ile Baltok A.Ş. Balıkesirspor´un isim sponsoru oldu.
İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Remzi Boncuk, desteklerinden dolayı Başkan Uğur´a teşekkür etti. Boncuk, Balıkesirspor´un tarihi boyunca ilk defa isim sponsorluğu aldığını ve bu sponsorluğun 1 yıl süreceğini söyledi.
Daha sonra konuşan Başkan Uğur, ilk olarak törene katılan taraftarları selamladı.
Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Balıkesir´e ve Balıkesirspor´a sevdamız var. Baltok olarak 5 milyon lira, Balpark olarak hemen 1 milyon lira, Fırıntaş olarakta hemen 1 milyon lira ve toplam 7 milyon desteği Balıkesirspor´a hemen veriyoruz. Bunun yanında Balıkesirspor´a 5 tanede binek arabaları belediye şirketlerinden. Taraftarımız maçlara gidiyor kumanyası Fırıntaş´tan. Ulaşım desteği Balpark´tan olacak. Balıkesir´de birlik olursa Balıkesirspor´u Süper Lig´de de göreceğiz. Önce hedef transfer yasaklarını kaldırmak olacak. Elimizden geldiği kadar desteğe devam. Balıkesir sevdamız devam ediyor. Hem Balıkesir´i marka şehir yapacağız, hem de Balıkesirspor´u markalaştıracağız. Bunun için Balıkesirliler park parasını vermeden kaçıp gitmeyecek, 2 lirasını verecek. Seviyorsan Balıkesir ve Balıkesirspor´u destek vereceksin.? Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli