Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Belediyesinden Erdek´te iftar sofrası

Büyükşehir Belediyesinden Erdek´te iftar sofrası

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programlarının en sonuncusu 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrası Erdek´te kuruldu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar programlarının en sonuncusu 3 bin kişinin katıldığı iftar sofrası Erdek´te kuruldu.
Erdek ve bağlı kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğinde konuklarına kısa bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek´te hazırladıkları iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte olmanın heyecan ve mutluluğunu hep birlikte yaşadıklarını açıkladı.
Uğur, Erdek´teki kamu tesisleri ve dolgu alanlarının Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı´na geçmesi ile birlikte Erdek´in turizm alanında gerekli payı alabileceğine vurgu yaptı.

Büyükşehir belediye hizmetlerinin devam edeceğini, bayramdan sonra ilçeye tekrar gelerek sorunları yerinde bizzat görerek birer birer çözecekleri müjdesini veren Başkan Uğur, iftar yemeğine katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.
Erdek Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine Balıkesir Valisi Mustafa Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli, AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Mahmut Poyrazlı, AK Parti Balıkesir Milletvekili 4. sıra adayı Ayşe Kardaş, AK Parti Balıkesir eski Milletvekili M. Cemal Öztaylan, Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı Kadın ve Gençlik Kolları, Erdek Belediye Meclisinin AK Partili Üyeleri, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, mahalle muhtarları ile çevre ilçelerin AK Parti teşkilat başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Düzenlenen yemeğe 3 bin kişinin üzerinde vatandaş katılırken, yemek şükür duası Adnan Afacan hoca tarafından yapıldı.
Daha sonra tasavvuf musikisi denilince akla gelen isim olan sanatçı Ahmet Özhan birbirinden güzel eserleri ile son Ramazan gecesine ayrı bir renk kattı.
Haber : Mehmet Ertan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli