Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Büyükşehir Belediyesi´ne 2 ?Altın Karınca? ödülü

Büyükşehir Belediyesi´ne 2 ?Altın Karınca? ödülü

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul´da gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliği´nin ?Altın Karınca Ödülleri´ne katıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İstanbul´da gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliği´nin ?Altın Karınca Ödülleri´ne katıldı.
Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat ile Mimari ve Kentsel Tasarım kategorilerinde 2 ödüle birden layık görüldü.
Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından İstanbul´da düzenlenen ?Altın Karınca Ödülleri´nden, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne 2, Edremit Belediyesi´ne 1, Sındırgı Belediyesi´ne 1 ödül geldi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı; Kültür ve Sanat kategorisinde ?50 Peynirli Şehir Balıkesir´ kitabıyla, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı; Mimari ve Kentsel Tasarım kategorisinde ?Edremit Körfezi Sahil ve Rekreasyon Alanı´ projesiyle 2 ödüle layık görüldü.
Çevre ve Atık Yönetimi kategorisinde ?Yeşil Enerjiyle Kalkınan Doğal Şehir Sındırgı´ projesiyle Sındırgı Belediyesi ve Mimari ve Kentsel Tasarım kategorisinde ?Sabahattin Ali Anı Evi´ projesiyle de Edremit Belediyesi ödül aldı.
Marmara Belediyeler Birliği tarafından düzenlenen, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmak üzere iyi uygulama örneklerinin tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Altın Karınca Ödülleri törenine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ?Büyükşehir Belediyesi olarak 2 ödül ile dönüyoruz. Mimari ve Kentsel Tasarım Kategorisinde Edremit Körfezi Sahil ve Rekreasyon Alanı Projesi ile Kültür Sanat Kategorisinde ise ?50 Peynirli Şehir Balıkesir´ kitabımız ile ödül aldık. Aldığımız bu ödüller personelimizin duyarlı yaklaşımı ve kamuoyunda etki uyandıracak çalışmalarının ürünü. Emeği geçen daire başkanlarımız ve personelimize teşekkür ediyorum. Ayrıca aynı yarışmada ödül alan Sındırgı ve Edremit Belediyelerimizi de kutluyorum.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli