Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Büyükşehir Belediyesi´ne 4 ödül birden verildi

Büyükşehir Belediyesi´ne 4 ödül birden verildi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 4 projesi, 2018 yılı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması´nda dereceye girdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 4 projesi, 2018 yılı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması´nda dereceye girdi.
Tarihi Kentler Birliği desteği ve ÇEKÜL Vakfı İşbirliği ile düzenlenen YAPEX Restorasyon Koruma ve Kültür Mirası Fuarı ve İş Platformu kapsamında gerçekleşen yarışmada, 4 projesi birden ödüle layık bulunan Büyükşehir Belediyesi Balıkesir´in gururu oldu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Antalya´da düzenlenen YAPEX Restorasyon Koruma ve Kültür Mirası Fuarı´na katıldı. Büyükşehir Belediyesinin standı katılımcılardan yoğun ilgi gördü. Fuar kapsamında yapılan Tarihi Kentler Birliği 2018 yılı Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması´nda Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin; ?Kuva-yi Milliye ve Kent Müzesi Projesi?, ?Cunda Hükümet Konağı Restorasyon Projesi?, ?Çeşme Restorasyon Projeleri? ve ?Zağnospaşa Meydan Projesi? olmak üzere 4 vizyon projesi ödüle layık bulundu.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin proje ödülleri Genel Sekreter Mustafa Küçükkaptan´a verildi.
Ödülü Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın adına teslim alan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Küçükkaptan, ?Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak Antalya´da düzenlenen YAPEX fuarına katılarak, tarihi ve kültürel mirasımızı koruma projelerimiz için takdim edilen ödülümüzü başkanımız adına teslim aldık. Standımızı ziyaret ettik ve ziyaretçilerimizi ağırladık. Sındırgı belediyemizin de uygulama ödülünün sahibi olduğu bu güzel fuardan anladığımız; Aslında ödül ödevdi. Daha çok çalışacağız, milli ve manevi değerlerimize daha çok sahip çıkacağız inşallah.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli