Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir Belediyesi´nin 180 milyon lira borcu varmış!

Büyükşehir Belediyesi´nin 180 milyon lira borcu varmış!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, üç yıllık çalışmaları ve belediye hizmetleri hakkında bilgi vermek amacıyla Balıkesir´de düzenlediği basın toplantısının son bölümünde, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, üç yıllık çalışmaları ve belediye hizmetleri hakkında bilgi vermek amacıyla Balıkesir´de düzenlediği basın toplantısının son bölümünde, gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Uğur´un, son olarak kendisine soru yönelten Balıkesir Yeni Haber Gazetesi´nden İlkan Toprak´ın sorusuna sinirlendiği gözlendi. Toprak, Uğur´a, ?Sizi dinledik. Yaptığınız çalışmaları dile getirdiniz. Hâlen, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin ne kadar borcu bulunduğunu öğrenebilir miyiz?? diye sorunca sinirlenen Uğur, şu yanıtı verdi:
?Belediyeler, hizmet kurumlarıdır. Korkak bezirgan ne kâr, ne de zarar edermiş. Bizim, bankalar üzerinde büyük bir kredimiz var. Tabii ki, gerekirse borçlanacağız. Siz, yapılan hizmetlere bakmanız gerekirken, borcumuzu soruyorsunuz.?
Uğur, daha sonra yanında bulunan konuyla ilgili daire başkanına, ?Bizim, toplam ne kadar borcumuz var?? diye sordu. Daire başkanı, ?180 milyon lira? yanıtını verince, ?180 milyon borcumuz varmış. Öğrendiniz mi?? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı