Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir, Erdek Ziraat Odası´nı es geçti!

Büyükşehir, Erdek Ziraat Odası´nı es geçti!

Tarıma destek kapsamında ilçelerde faaliyet gösteren ziraat odalarına Taş Toplama Makinesi hibe eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek Ziraat Odası´nı es geçti.

Tarıma destek kapsamında ilçelerde faaliyet gösteren ziraat odalarına Taş Toplama Makinesi hibe eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Erdek Ziraat Odası´nı es geçti.       ?Balıkesir Büyükşehir Çiftçilerin Yanında? sloganıyla tarım sektörüne destek verdiğini iddia eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, Balıkesir ilçelerindeki 15 ziraat odasına Taş Toplama Makinesi hibe ederken, Erdek Ziraat Odası bu hibeden ayrı tutuldu.

Büyükşehir tarafından 15 ilçedeki Ziraat Odalarına taş toplama makinesi hibe edilmesinin ardından Avlu Balıkesir´de sertifika teslim töreni düzenlendi.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un katıldığı törende; Makineler Ayvalık, Balya, Bandırma, Bigadiç, Burhaniye, Dursunbey, Edremit, Gönen, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerindeki ziraat odalarına hibe edildi.
Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Uğur, taş toplama makinelerini 15 ilçenin ziraat odalarına dağıtacaklarını söyledi. Büyükşehir ile birlikte Kırsal Hizmetler Dairesi´nin çiftçilere yönelik destek ve çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Başkan Uğur, ?Kırsal Hizmetler Dairemiz süt, tarım, arıcılık, hayvancılık gibi konularda desteklemelerde bulunuyor. Polen altlığı dağıtmıştık. Şimdi Kepsut ilçemizde ana arı üretiyoruz. Arıcılık yapanlara en az 1 ay kazandırmış oluyoruz. Süt soğutma tankları, polen altlıkları, tohum seleksiyon makinesi, sera örtüsü ve bugünde taş toplama makinelerini dağıtıyoruz. Çiftçimize, köylümüze desteklerimiz devam ediyor ve edecek.? diye konuştu.
Törende bir konuşmada Vali Ersin Yazıcı yaptı. Balıkesir´in Türkiye´yi doyuran il olarak tabir edildiğini hatırlatan Vali Yazıcı, ?Balıkesir tarım alanında yoluna devam ediyor. Büyükşehir Belediyemiz var olsun, sağ olsun hepinizin huzurunda kendilerine teşekkür ediyorum.? dedi.
Konuşmaların ardından Ziraat Odaları´nın başkanlarına Vali Yazıcı, Başkan Uğur ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile sertifikalar dağıtıldı. Haber Merkezi



Reha Uluçay
16.06.2017 22:16:51
Bu tip particilikle Erdek den iktidar partisine oy çıkmaz. Edip Beyin yaptığı bu tutum maalesef çok ayırımcı

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı