Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir güvenli ulaşım için çalışıyor

Büyükşehir güvenli ulaşım için çalışıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından ilin çeşitli bölgelerinde kavşak, sinyalizasyon, yol çizgisi, yaya geçidi ve düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından ilin çeşitli bölgelerinde kavşak, sinyalizasyon, yol çizgisi, yaya geçidi ve düzenleme çalışmaları yapılıyor. Çalışmalar kapsamında Ordu Donatım Okulu Kavşağı´nda direk dikimi ve sinyalizasyon formatlama çalışması yapıldı.
Yine Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından Altıeylül İlçesi Kiraz Mahallesi yol çizgi çalışması, Havran Kobaklar yol kenarı süpürme çalışması, Bigadiç İlçesi Yağcılar, Okçular ve İlyaslar yol çizgi çalışmaları tamamlandı. Büyükşehir ekipleri ayrıca Zeytin Bahçe yaya geçidi çizgilerini yenilerken, Bigadiç Devlet Hastanesi yanına bisiklet yolu yaptı. Büyükşehir´in 20 ilçedeki kavşak, sinyalizasyon, yol çizgisi, yaya geçidi ve düzenleme çalışmaları devam ediyor.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false