Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Büyükşehir hakkında dava açıyor

Büyükşehir hakkında dava açıyor

Geyik Kafe? işletmecisi Hacı Bayram Geyik: ?Maddi-manevi tazminat davası da açıyorum?

Bandırma´daki ?Geyik Kafe? işletmecisi Hacı Bayram Geyik, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi hakkında hukuk mücadelesini başlattığını açıkladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin, gerekli desibel ölçümlerini yaptırmasının ardından Sevgi Caddesi´ndeki işyerine canlı müzik ruhsatı verdikten sonra Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın danışmanı Cemal Öztaylan´ın şikayeti üzerine bir hafta sonra ruhsatının iptal edilmesinin hukuka aykırı olduğunu vurgulayan Geyik, ?Bu hukuk dışı uygulama nedeniyle maddi-manevi zarara uğradım. Avukatım, gerekli yasal başvuruları yapıyor. Büyükşehir Belediyesi hakkında ayrıca tazminat davası da açacağım? dedi.
Halen kendisinin işlettiği kafenin daha önce ?Kafkas? ve ?Türkü Bar? olarak çalışıp, canlı müzik yapıldığına dikkati çeken Geyik, ?Bu arada Büyükşehir Belediyesi bana 4 bin 37 lira da ceza yazdı? diye konuştu.
KÜFÜR ETMİŞ!
Büyükşehir´in verdiği canlı müzik ruhsatının ardından Öztaylan´ın, kendisine ?Seni ben şikayet ettim? dedikten sonra ?Bu sokağa, bu ruhsatları verenin ta?.? diye küfür ettiğini de öne süren Geyik, şu açıklamayı yaptı:
?Öztaylan, bu sözleri söyleyip, küfür ettiğinde, yanında Bandırma´nın önemli bir müdürü de vardı.(Açıklanmaması kaydıyla bu müdürün ismini bize söyledi.) Bu müdürümüz, bu sırada Öztaylan´a, ?Sakin olun sayın vekilim´ demekle yetindi. Bu olayla ilgili tanıklarım da vardır. Bu küfrü başkası etse, o kişiyi polis hemen alıp götürür. Öztaylan´ın da aynı sokakta çalıştırdığı bir işyeri var. Bu yaptığı esnaflığa sığar mı??
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli