Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Meclis Üyesi Özdemir Bandırma´dan seslendi

Büyükşehir Meclis Üyesi Özdemir Bandırma´dan seslendi

Özdemir "Hiçbir şey toprak bütünlüğümüzden daha önemli olamaz" dedi.

Av. Yılmaz Özdemir, AK Parti Bandırma İlçe teşkilatı tarafından Bandırma´nın farklı mahallelerinde gerçekleştirilen iftar programında basın mensuplarına çeşitli açıklamalarda bulundu.
Terörle mücadelenin sonuna kadar süreceğini belirten Özdemir ?Bu yıl Ramazan ayında ülkemizin terörle, Ortadoğu´daki savaş, yokluk ve mülteci dramı gibi birçok sorunla imtihan edildiği bir dönemi yaşıyoruz. Hiç kimse ve hiçbir güç birlik ve beraberliğimizi bozamayacaktır ve bu mücadele kararlılıkla sürecektir. Ramazan ayı ayrılıkların değil barış ve kardeşliğin ayıdır. İnşallah bu mübarek ay da kardeşliğimizin kuvvetlenmesine vesile olur. Bugün şehirlerde artık herkes terör örgütünün masum insanları katlederek amaçlarına ulaşamayacağını anladı. Terörle mücadelemiz sonuna kadar kararlılıkla sürecektir? dedi.
Özdemir "Başbakanımız Binali Yıldırım´ın da ifade ettiği gibi başta Avrupa Birliği olmak üzere tüm çevreler şunu bilmelidir ki bağımsızlığımızdan, toprak bütünlüğümüzden daha önemli hiçbir şey yoktur, Avrupa Birliği üyeliği ve vize muafiyetleri de dahil olmak üzere önceliğimiz toprak bütünlüğümüzdür. Tarihimiz bu mücadelenin örnekleriyle doludur, şehitlerimizin kanı ile sulanmış bu toprakların birliğinin korunması her şeyden önemlidir. Bugüne kadar AB standartlarına uyum sağlama adına yaptığımız tüm çalışmalar Avrupa Birliğinin isteklerini yerine getirmek için değil aziz milletimizin ihtiyaçlarını görmek içindir. Ülkemizde yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bunu AB olsa da olmasa da yapacağız." diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli