Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Büyükşehir sokakların boş olmasını iyi değerlendirdi

Büyükşehir sokakların boş olmasını iyi değerlendirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle Kovid-19 virüsü tedbirleri kapsamında 1-3 Mayıs günleri arasında uygulan sokağa çıkma yasağını verimli bir şekilde değerlendirerek boş cadde ve sokaklarda çeşitli çalışmalar gerçekl

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, İçişleri Bakanlığı genelgesiyle Kovid-19 virüsü tedbirleri kapsamında 1-3 Mayıs günleri arasında uygulan sokağa çıkma yasağını verimli bir şekilde değerlendirerek boş cadde ve sokaklarda çeşitli çalışmalar gerçekleştirdi.
Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, çarşı içinde ve merkez Altıeylül ile Karesi ilçelerinin dört bir yanında boş cadde ve sokaklarda yol çizgi çalışmaları yaptı.
Yürütülen bu çalışmalarla tüm kent genelinde cadde ve ana arterlerde silinmiş yol çizgilerinin yenilenmesiyle trafik güvenliği artırıldı.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, yasak öncesinden başladıkları Atatürk Şehir Hastanesi çevresindeki yolda ve Organize Sanayi Bölgesi 2. Etabın girişindeki yolda çalışmalarını sürdürdü.
Boş sokaklarda bir başına kalan hayvanları da unutmayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent genelinde meydan ve parklarda sokak hayvanlarını besledi.
Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM) ekipleri, tüm pandemi sürecinde olduğu gibi 112 ile entegre bir şekilde hizmet veren 444 40 10 numaralı çağrı merkezi aracılığıyla talebini bildiren vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam etti.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli