Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Büyükşehir 555 personeli 214 aracıyla karla mücadelede

Büyükşehir 555 personeli 214 aracıyla karla mücadelede

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kar yağışının görüldüğü 16 ilçede toplam 555 personel ve 214 araç ile karla mücadeleye gece gündüz devam ediyor. Ana arterlerde tüm yollar açık iken bazı kırsal mahalle yollarında yol açma çalışmala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi kar yağışının görüldüğü 16 ilçede toplam 555 personel ve 214 araç ile karla mücadeleye gece gündüz devam ediyor. Ana arterlerde tüm yollar açık iken bazı kırsal mahalle yollarında yol açma çalışmaları devam ediyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Afet Koordinasyon Merkezi (BAKOM) Balıkesir Valiliği, karayolları ve ilçe belediyeleri birlikte koordineli olarak karla mücadele çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyor. Bir yandan da Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından besleme noktalarıyla yerleşim alanlarının dışında kalan bölgelere can dostlar için mama bırakıldı. 
Şehir içinde ana arterlerde kar yağışı dolayısı ile herhangi bir sorun yaşanmazken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz, "Biz zaten şehrimiz için hep alarmdayız." diye konuştu. 
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı