Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir, Aile Destek Merkezi’nin 2. Şubesi’ni açtı

Büyükşehir, Aile Destek Merkezi’nin 2. Şubesi’ni açtı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Aile Destek Merkezi’nin (ADEM) 2. Şubesi’ni Altıeylül İlçesi’ne açtı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Aile Destek Merkezi’nin (ADEM) 2. Şubesi’ni Altıeylül İlçesi’ne açtı. 
Bireysel psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, çocuk ve ergen terapileri danışmanlığı hizmetlerinin verileceği merkezden, Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuru yapan tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi “Sağlıklı toplumun temeli, sağlıklı aile ile sağlanır.” anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor. Ana hedefi toplumun temel yapısını oluşturan ailenin korunması ve aile birliğinin güçlendirilmesi olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Aile Destek Merkezi, ikinci şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Açılışta misafirlere, kadına şiddetle mücadelenin rengi turuncu çiçekli broşlar dağıtıldı. 
Altıeylül İlçesi’nde hizmet verecek olan merkezden, 444 40 10 numaralı hattı arayarak Büyükşehir Belediyesi İletişim Merkezi’ne başvuru yapan tüm vatandaşlar ücretsiz olarak yararlanabilecek. 
Sağlıklı iletişim yöntemlerini ve aile bireylerinin problem çözme becerilerini geliştirmek amacıyla uzman kadrosuyla hizmet veren ADEM’in yeni hizmet binasında da bireysel psikolojik danışmanlık, aile danışmanlığı, çocuk ve ergen terapileri danışmanlığı hizmetlerinin yanı sıra; küçük gruplarla sinema gösterileri, kitap okuma etkinlikleri, hukuki ve sosyal hizmetler mekanizmalarına yönlendirme kadın-aile destekli sunumlar ile konferanslar gerçekleştirilecek. Ayrıca 2022 yılında 3 ilçeye daha ADEM hizmet binası açılacak. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false