Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Belediye zabıtası sahaya indi

Büyükşehir Belediye zabıtası sahaya indi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü, Bandırma'daki otopark tarife ücretlerine dair denetim ve kontrollerde bulundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü, Bandırma’daki otopark tarife ücretlerine dair denetim ve kontrollerde bulundu.
Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, Bandırma’daki denetlemede Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarife Komisyonu’nun çalışmaları sonucunda hazırlanan ve Büyükşehir Belediyesi Encümeni’nde kabul edilen; 0-15 dakika arası ücretsiz, 16-59 dakika arası 1 TL ve sonraki her 1 saat için 1 TL olarak belirlediği tarifenin uygulanıp uygulanmadığını denetledi.
Denetimler sonucunda Bandırma’daki otopark işletmecisinin, Bandırma’daki 16 cadde ve 1 sokakta yol üzeri ücretli otoparklarla ilgili Balıkesir Büyükşehir Belediye Encümeninin Bandırma ilçesi, cadde, meydan, sokak vb. alanlarda geçerli olmak üzere belirlediği ücret tarifesine uymadığını tespit ederken, işletici hakkında yasal işlem uygulandı.
Bandırma’daki denetimle ilgili bilgi veren Zabıta Daire Başkanı Gürkan Kurtbaş, Bandırma’daki vatandaşlarımızın bu tür otoparklardan fahiş ücret ödeyerek yararlanmalarının önüne geçmeye yönelik denetim ve kontrollerin mutat şekilde devam edeceğini belirtti.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli