Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesi Erdek'te değişim rüzgarı estirecek

Büyükşehir Belediyesi Erdek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan, Kent Estetiği Daire Başkanı Koray Başa Kentsel Tasarım Şube Müdürü Bora Dönmez, Kontrol Mühendisleri Ferdi Kayaalp ve

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Doğan, Kent Estetiği Daire Başkanı Koray Başa Kentsel Tasarım Şube Müdürü Bora Dönmez, Kontrol Mühendisleri Ferdi Kayaalp ve Onur Öztürk Erdek'i ziyaret etti.  
Erdek ziyaretini AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı ile başlatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden gelen idareciler, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Oduncu, AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Koşan, Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li Orhan Narin ve Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen tarafından karşılanırken, gerçekleşen toplantıda Erdek için yapılacak yatırımlar görüşüldü.          
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Küçükkaptan, AK Parti Erdek heyetine 2022 yılının Erdek'in yatırım yılı olacağının sözünü verdi. 
Erdek’teki toplantı sona erdikten sonra Erdek İlçesi kırsal Ocaklar, Narlı ve Turan mahalleleri ziyaret edildi. 
Kırsal mahallelerde çevre ve sahil düzenlemelerinin yapılmasının planlandığı bilgisini aktaran Küçükkaptan ve beraberindeki heyet, Narlı Mahallesi’nde yapılan spor aletleri ve yürüyüş bandını inceledikten sonra Ocaklar Mahallesi’ne geçildi. 
Küçükkaptan, Ocaklar Mahallesi ziyaretinde, futbol, basketbol ve tenis sahasının yenileceğini, sahil bandının da yeniden düzenleneceğini açıkladı.  
Turan, Narlı ve Ocaklar ziyaretlerini Erdek’le sürdüren heyet, Erdek Çuğra Sahili’nde incelemelerde bulundu. 
Küçükkaptan, burada yaptığı konuşmada, Çuğra Sahili için çevre düzenlenmesini kapsayan proje çalışmasının başlatılacağı müjdesini verdi.  
Bu yaz sezonunda tatil için Erdek’i ziyaret edenlerin Erdek'te ki değişimi, çevre ve sahil düzenlemesi ve tüm gelişmeleri konuşacağını öne süren Küçükkaptan, Erdek’in hak ettiği güzelliklere kavuşabilmesi için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin o güçlü kadroları ile kolları sıvadığını sözlerine ekledi. 
Haber: Tuncay Ertan
 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli