Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir Belediyesi Hande Yener'e tek kuruş ödememiş

Büyükşehir Belediyesi Hande Yener

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin, Hande Yener Konseri iptali tartışmasına son noktayı koydu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin, Hande Yener Konseri iptali tartışmasına son noktayı koydu. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı Toplantıları 1. Birleşiminde verilen "Hande Yener'e para ödendi mi?" soru önergesi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin tarafından cevaplandı. 
Aromaterapi Festivali kapanış konserinin geçtiğimiz Pazar gecesi yapılmasının planlandığını, ancak konserlerin ilan edilmesinden sonra Kapanış Konserini verecek olan Hande Yener'in LGBT-İ yürüyüşlerine katılarak desteklediği bu nedenle, aile değerlerimize aykırı organizasyonlarda yer alan veya açıklamalar yapan bir sanatçının şehrimizde konser vermesini doğru bulmadıklarını söyleyen Şahin, “Aile değerlerimiz hakkındaki hassasiyetlerini ifade eden hemşerilerimizin uyarısı ve bu hassasiyetin gerekçesinin doğru olduğunu düşündüğümüzden Hande Yener Konserini iptal ettik.” dedi. 
Bazı siyasetçilerin ise bu konser iptali sebebiyle Belediyemizin Hande Yener'e para ödeyerek kamu zararı oluşturduğu gibi cahilce bir iddiada bulunduklarını ifade eden Şahin, “Konser anlaşmaları menajer ve organizasyon firması ile yapılır. Konser sanatçının hastalığı veya bir başka sebeple ilan edilen zamanda yapılamayacaksa o gün başka işi olmayan bir sanatçı o konseri verir. Kapanış Konseri iptal edilmedi, Hande Yener Konseri iptal edildi. Maalesef siyaset yaptığını zanneden bu algıcı muhalefet bu farkı algılamaktan aciz. Kapanış konserinde Hande Yener yerine Aslı Hünel konser verdi. Yani sanatçı değişti. Dolaysıyla Hande Yener'e belediyemiz 1 kuruş bile ödemedi." diyerek bu tartışmaya son noktayı koydu. Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı