Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük ücret 5 bin 500 lira

Büyükşehir Belediyesi’nde en düşük ücret 5 bin 500 lira

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde görev yapan personel için en düşük maaşın 5.500 lira olarak belirlendiğini duyurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi ile iştiraklerinde görev yapan personel için en düşük maaşın 5.500 lira olarak belirlendiğini duyurdu. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, personel A.Ş., BALSU, BAGİDAŞ (FIRINTAŞ), BTT, BALTOK, BALPARK, BALPAŞ, Marmara Mall ve diğer yönetsel birimlerde çalışan personelin maaşlarını 5.500 liraya yükselttiklerini açıkladı. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi çatısı altında en alt limit olarak maaşların 5 bin 500 lira olarak belirlediklerini belirten Başkan Yılmaz “İstiyoruz ki her bir mesai arkadaşımız ailesine helalinden bol rızk götürebilsin. Hiçbir ailemiz, huzursuz ve ayakta duramayacak bir halde kalmasın. Ve en önemlisi de benim yol arkadaşlarım Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nde çalışmaktan onur ve gurur duysun. Bizler de yöneticileri olarak mesai arkadaşlarımızın bu mutluluğu ile gerçek huzuru bulalım. Son söz olarak iyi ki varsınız diyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli