Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir Belediyesi’nden memura % 120 sosyal denge zammı

Büyükşehir Belediyesi’nden memura % 120 sosyal denge zammı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bem-Bir Sen Sendikası ile belediyede çalışan memurların yüzünü güldüren sosyal denge sözleşmesi imzaladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bem-Bir Sen Sendikası ile belediyede çalışan memurların yüzünü güldüren sosyal denge sözleşmesi imzaladı. 
Sözleşme gereği hiçbir memur ayrımı yapılmaksızın sosyal denge ücreti % 120 artırılarak 2.650 liraya yükseltildi. Başkan Yılmaz, ayrıca memura kumanya yardımı yapılacağını ve 9.050 lirada banka promosyonu verileceğini müjdeledi. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel Yılmaz ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir Sen) Genel Başkanı Levent Uslu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi, BASKİ ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği’nde çalışan yaklaşık 803 memur ve 264 sözleşmeli memur için 1.700 lira civarındaki sosyal denge ücretinin kat sayısı % 120 artırılarak sosyal denge ücreti 2.650 liraya çıkarıldı. 
Başkan Yılmaz ayrıca memurlar için banka promosyonu anlaşması yaptıklarını, Şubat ayı maaşlarında her memurun hesabına 9.050 Lira’nın tek seferde yatırılacağını müjdeledi. 
Sosyal Denge sözleşmelerinde günün ilk saatlerinde en erken imzalanan sosyal denge sözleşmesini, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile imzaladıklarını söyleyen Bem-Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu, Büyükşehir Belediyesi’ni önceki gün Belediye Meclisi’nde alınan kararın sabahında böyle bir organizasyonu gerçekleştirdiği için kutladı. 
Herkesin bildiği gibi ülkenin çok zor günlerden geçtiğini belirterek konuşmasına başlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz “Gerek pandemi döneminde gerekse zorlu ekonomik koşullar son dönemde hepimizi meşgul etti. Tüm bu süreçte Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz BASKİ’miz ve tüm çalışanlarımız mesaisine mesai kattı. Gece gündüz demeden şehrimize hizmet etmek için gayret etti, ter akıttı. Hepinize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli