Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir Belediyesi’nin Manyas’a da el uzatması istendi

Büyükşehir Belediyesi’nin Manyas’a da el uzatması istendi

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine de el uzatmalarını istedi.

Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin kendilerine de el uzatmalarını istedi.  
Manyas Belediye Başkanı Barçin, seçim öncesi verdikleri sözleri olanakları ölçüsünde yerine getirmeye çalıştıklarını söyleyerek, kapalı pazar yeri konusunda set boyundaki arazinin gündemde olduğunu, tarım arazisi olması nedeniyle izin verilmediğini ancak Balıkesir Büyükşehir Başkanı Yücel Yılmaz’dan bu alana Kapalı Pazaryeri yapılabilmesi için gerekli izni almaya çalışacağını ifade etti. 
Set boyundaki alana Kapalı Pazaryeri yapılması iznini alamadığı takdirde, Yeni Mahalle’de spor kompleksinin olduğu yerin yakınlarında Kapalı Pazaryeri olarak planlanan alana bu yatırımın yapılacağını söyledi.  
Su ve kanalizasyonda sıkça yaşanan arızalar sonrası BASKİ tarafından Manyas Belediyesi’ne sunulan ölçülerin üzerinde bir onarım ile karşılaştıklarını, bunun da belediyeye artı külfet getirdiğine vurgu yapan Başkan Barçin, “Kızıksa Mahallesi kanalizasyonu ihale edilecekti, ses yok. Bırakın geçen yılı, 2022 yılı yatırımlarında bile yer almıyor. 25 milyon liralık bir ihale idi ve bu konuda basına açıklama bile yapılmıştı. Biz Manyas Belediyesi olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamıyoruz, kendi olanaklarımızla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Artık, Büyükşehir Belediyesi’nin de bizlere elini uzatmasını bekliyoruz.” diyerek sözlerine ekledi. 
Haber Merkezi



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı