Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir, Erdek’te arazi yollarını onarıyor

Büyükşehir, Erdek’te arazi yollarını onarıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınma Başkanlığı Erdek’teki zeytin bahçelerine ulaşımı sağlayan arazi yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Kalkınma Başkanlığı Erdek’teki zeytin bahçelerine ulaşımı sağlayan arazi yollarında bakım ve onarım çalışması başlattı.
İlk etapta Gedeve, Kastri ve Kayan mevkilerinin zeytin bahçe yollarında onarım çalışmalarına tamamlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, arazi yollarını iş makinaları eşliğinde düzleyerek araç trafiğine elverişli hale getiriyor.  
Oduncu Yolu Bölgesi’ndeki arazi yolları ile onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi’nin yol yapım ve onarımı Arnavutköy, Pulakes, Muğle Apostol Mesavla, Fındklı Bölgelerindeki arazi yolları ile devam edecek.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, ilçedeki tüm arazi yollarında yol onarım ve bakım çalışmalarını tamamladıktan sonra, Erdek’e bağlı kırsal mahallelerdeki arazi yollarında onarım çalışmalarına geçilecek.  
162 Sayılı Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkan Vekili Hüseyin Kızıl iş makinesi desteğinde bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'a ve büyük bir özveri ile çalışan Erdek  Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’nın personeline teşekkür etti.  Haber: Tuncay Ertan



Hakki Morgül
23.08.2023 16:40:44
Erdek girişte itfaiyenin önünde Microsoft yani bi kavşak yapsanız ne güzel olur veya yolda geliş ve girişlerde birer tümsek yapsanız ne olur oasi çok tehlike arz ediyor en azından bi ışık sistemi yapın karşıdan karşıya araba olsun yaya olsun tehlike içinde Tuncay bey sizi araci olursunuz diye sayfanıza yazdim kolay gelsin hayırlı işler dilerim

Mehmet Hanifi Uzunoğlu
23.08.2023 17:35:27
Erdek sahillerine ve çevresine yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Erdek güzel hizmetlerelsyıktır. ÖNERİ: denize akan lağım suları İçin arıtma yapılması Sahil boyunca kumsaldan denize doğru 50-60 mt yosunların temizlenmesi Sokak köpeklerine çözüm bulunması Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.

Cenk İşleyen
24.08.2023 09:49:30
Atatürk Mahallesi'nde doğalgaz için kazdığınız yolları olan ilk önce her taraf toz içinde camları açamıyoruz bütün yazın piştik içeride

  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı