Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir´de, Muhtarlık İşleri Koordinasyon Toplantısı

Büyükşehir´de, Muhtarlık İşleri Koordinasyon Toplantısı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, tüm ilçelerle uyum içerisinde çalışabilmek adına ilçelerin muhtarlık işleri müdürleriyle koordinasyon toplantısı düzenledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, tüm ilçelerle uyum içerisinde çalışabilmek adına ilçelerin muhtarlık işleri müdürleriyle koordinasyon toplantısı düzenledi. 20 ilçenin müdürlerinin eksiksiz katılımıyla gerçekleşen toplantıda vatandaşlarla birebir temas kurularak sorunların tespit edilebilmesi için saha çalışmalarının önemine vurgu yapıldı.
Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 20 ilçenin muhtarlık işleri müdürlerini bir araya getirerek ilçe belediyeleri ile birlikte hareket etmek istediklerinin altını çizdiği bir koordinasyon toplantısı düzenledi.
Genel Sekreter Yardımcısı Hüseyin Deniz´in başkanlığında yapılan toplantıda muhtarlık işleri müdürlerine sahada yapılan çalışmaların öneminden bahsedilerek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin bu alanda yaptığı çalışmalar dolayısıyla Urfa 1. Göbeklitepe İnsan ve Farkındalık Festivali´nde en çok sahaya inen ve vatandaşlarla birebir temas eden büyükşehir belediyesi olarak ödül almaya hak kazandığı belirtildi.
Toplantıda söz alan Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Elvan Bahar Göktepe´de, amaçlarının muhtarları daha aktif hale getirmek olduğunun altını çizdi.
Muhtarlarla birlikte hareket ederek mahallelerin eksikliklerini gidermeye çalıştıklarını kaydeden Göktepe, ?Dilekçelerle talepleri alıyoruz, ilçe belediyelerimize de iletiyoruz, onlardan da bizlere dilekçeler geliyor. Fakat bizim yaptığımız iş sadece bununla sınırlı kalacak bir iş değil. Biz, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla yüz yüze iletişime geçiyoruz. Mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirerek başkanımızın selamını iletiyor, eksiklikleri yerinde inceleyerek taleplerini alıyoruz. Yücel Başkanımızın saha çalışmalarına ne kadar önem verdiğini biliyor ve bu doğrultuda hareket ediyoruz. ?İnsanı yaşat ki devlet yaşasın´ politikamızla mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımıza elimizi uzatıyoruz. Muhtarlarımızla birlikte; ev, okul, ibadethane, hayır, düğün cemiyetlerine katılım sağlıyor, gerçekleştirdiğimiz ve gerçekleştirmeyi düşündüğümüz sosyal projelerle örnek bir kent olmanın hayalini kuruyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı