Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Büyükşehir´den amatör spora sağlık desteği

Büyükşehir´den amatör spora sağlık desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, amatör sporun ve sporcunun yanında olmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz yıllarda amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağlayarak sporun gelişmesine katkı sunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, bu kez de sporcu sağlığını olumsuz etkileyen durumları ortadan kaldırmak için 50 adet sedye ve sağlık çantasını Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri´ne teslim etti.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´un katılımıyla gerçekleştirilen 50 adet sedye ve sağlık çantası dağıtım töreninde Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Metin Mengüç ve amatör spor kulüpleri başkan ve yöneticileri hazır bulundu.
Amatör spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Ahmet Edip Uğur´a teşekkür eden Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Metin Mengüç, ?Amatör sporlara verdiğiniz katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Edip Uğur, ? Bu zamana kadar Büyükşehir Belediyesi olarak; futbola, voleybola, güreşe hep destek olduk. Amatör spor kulüplerine malzeme desteği sağladık. Şu anda Balıkesir il genelinde 50 saha var. Bu sahalarda kullanılması için sedye ve sağlık çantası yaptık. Gençlerimizin sağlıklı bir şekilde spor yapması için elimizden geleni yapacağız? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi

 



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli