Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Büyükşehir´den, Çayağzı Mahallesi´ne çok amaçlı salon

Büyükşehir´den, Çayağzı Mahallesi´ne çok amaçlı salon

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek İlçesi kırsal Çayağzı Mahallesi´ne çok amaçlı salon yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Erdek İlçesi kırsal Çayağzı Mahallesi´ne çok amaçlı salon yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi Erdek-Çayağzı Mahallesi´ne çok amaçlı salon yaparken, Balya-Kocabük Mahallesi´ne de Cemevi inşa edecek.
Kırsal mahallelerde taşımalı eğitime geçilmesinin ardından atıl duruma gelen köy okullarının tadilat edilerek mahallelere geri kazandırılmasını talep eden vatandaşların isteği Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerine getirilecek.
Harabe haldeki kullanılmayan ve fiziki koşullar elvermediği için değerlendirilemeyen okulları yenileyerek mahallelerde eksikliği hissedilen alanlara dönüştürecek olan ekipler, son olarak Erdek İlçesi kırsal Çayağzı Mahallesi ile Balya İlçesi kırsal Kocabük Mahallesi´nde çalışma başlatacak.
Çayağzı Mahallesi´nde çok amaçlı salon, Kocabük´e cemevi kazandıracaklarını söyleyen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Elvan Bahar Göktepe ?Biz, önceliğimizi her zaman vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda belirliyoruz. Kırsal mahallelerde atıl durumda olan eski okulları yenileyerek vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu alanlara dönüştürüyoruz. Bunlar; kimi yerde cemevi kimi yerde çok amaçlı salon kimi yerde hobi evi kimi yerde muhtarlık binası ya da hasta muayene odası olabiliyor. Vatandaşlarımıza hizmet edebildiğimizi sürece mutlu oluyoruz. Çalışmalarımız diğer mahallelerimizde de devam edecek.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı