Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir´den Havran´a dev yatırım

Büyükşehir´den Havran´a dev yatırım

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Havran´a inşa edilecek olan Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Havran Yaya Üst Geçidi inşaatlarının temelleri atıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Havran´a inşa edilecek olan Kanalizasyon Şebekesi ve Atıksu Arıtma Tesisi ile Havran Yaya Üst Geçidi inşaatlarının temelleri atıldı.
Temel atma töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Türkiye´nin içinden geçtiği zorlu sürece rağmen Büyükşehir Belediyesi´nin yatırımlara ara vermeden devam ettiğini belirtti. Kendisi hakkında yürütülen algı operasyonlarına ve karalama çalışmalarına yanıt veren Başkan Uğur, 20 yıldır Balıkesir´de paralel yapı ile mücadele ettiğini söyledi.
Başkan Uğur, ?Deliliniz varsa söyleyin, Bank Asya´da hesabımız mı var? Bunlara himmet mi yapmışız? Toplantısına mı girmişiz? Hangi örgütün hangi yerinde varız? Haydi ispat edin" diyerek hakkında karalama kampanyası başlatanlara hodri meydan çekti.
Kavaklı Parkı´nda düzenlenen törenlere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´da katıldı. Törende kırsal mahallelerde kullanılmak üzere 4 adet Çok Amaçlı Su Tankeri dağıtımı da yapıldı.
Konuşmasında hakkında özellikle sosyal medya üzerinden yayılmaya çalışılan iddialara da cevap veren Başkan Uğur, 2014 seçimlerinde paralel yapının AK Partili belediye başkan adaylarına karşı çalışmalar yürüttüğünü hatırlatıp şöyle konuştu: "2014 Mart seçimleri, 2013´teki 17-25 Aralık kalkışmasından sonra yapılan en zor seçimdir. Bizler AK Parti Belediye Başkan adayları olarak seçime girerken, paralel yapı diğer muhalefet partileriyle birlikte tek cephe oldular ve bizlere büyük bir savaş açtılar. Bizlerde onlar ile mücadele ettik. Bu öyle bir seçimdi ki CHP dışarıdan aday ithal ederek seçime girdi. Doğruyol Partili eski bir milletvekili CHP´den aday gösterildi. Paralel yapı Balıkesir Büyükşehir´de MHP, Havran´da MHP, Burhaniye´de CHP´yi, İvrindi´de MHP´yi, Karesi´de MHP´yi, Bandırma´da CHP´yi destekliyoruz dedi. Bu paralel yapı şahsiyetsiz, cibilliyetsiz, ilkesiz, omurgasız, fikirsiz, zikirsiz. Bunların bütün amacı menfaat temin etme. Biz böyle bir seçim geçirdik. Büyükşehir´de MHP oylarını arttırdı. ?Bandırma´da altı ok, Büyükşehir´de İsmail Ok´ sloganları da buydu. Böyle bir seçim geçirdik, Büyükşehir´i de aldık ve şimdi hizmet ediyoruz.?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin Türkiye´nin içinden geçtiği zorlu koşullara rağmen yatırımlarına ara vermeden devam ettiğini belirten Uğur, yılların altyapı sorunlarının bir bir çözülmeye başlandığını yeni yatırımların temelini atmak üzere Havran´a geldiklerini söyledi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir Havran yatırım
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false