Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Büyükşehir´den iftar yemeği

Büyükşehir´den iftar yemeği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin 20 ilçede gerçekleştirdiği iftar programlarında ramazan bereketi yaşanıyor.

Erdek´te düzenlenen iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleştirildi. Erdek İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen ramazan etkinliği jonglör ve sihirbaz gösterileriyle başladı ve ardından Kerkük İlahi Grubu´nun ilahileri ve Kuran tilaveti ile devam etti.

Oruçların açılmasının ardından Erdeklilere hitap eden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, "Ramazan ayı bereket ayı, ramazan ayı paylaşma ayıdır. Biz de Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak iftar sofralarımızda ilçe sakinlerimiz ile bir araya gelerek soframızı paylaşıyoruz. Birlikte edilen dualara ´amin´ diyor, birlikte oruçlarımızı açıyoruz. Bizler sizleri önemsiyoruz. Belediyecilik demek sadece yol - su - asfalt dökerek park bahçe yapmak değildir. Sosyal belediyeciliği de önemsiyoruz. Yaptığımız ramazan etkinlikleri oldukça renkli geçiyor. 24 Haziran´da oldukça önemli bir seçim bizleri bekliyor. Türkiye ?nin gelecek yüz yılını oylayacağız. Böylesine önemli bir seçimde mutlaka oy kullanmanızı rica ediyoruz. Hepinize böylesine anlamlı iftar organizasyonuna katılımlarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmanın ardından Ak Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, Kadın Kolları Başkanı Gülser Sarıarslan ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Kader Kan tarafından Kafaoğlu´na çiçek verildi. Erdek´teki iftar programında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan AK Parti Erdek teşkilat başkan ve yöneticileri hazır bulundu.

Haber:Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir iftar yemeği
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli