Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehirden, köylere Mobil Tahsilat aracı

Büyükşehirden, köylere Mobil Tahsilat aracı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlanan eski belde ve köylerdeki abonelerinin fatura tahsilatı için mobil tahsilat aracı hizmete girdi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) tarafından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlanan eski belde ve köylerdeki abonelerinin fatura tahsilatı için mobil tahsilat aracı hizmete girdi.

Kapıdağ Yarımadasında yer alan mahallelerimizde yaşayan vatan daşların ikamet ettikleri yerlerde su faturalarını ödeyebilmeleri için Erdek AK Parti Teşkilatı olarak BASKİ Genel Müdürlüğü´ne yaptıkları başvurunun olumlu sonuçlandığını söyleyen Sever, BASKİ´nin Erdek´te hizmet veren İşletme Müdürlüğü emrine 1 adet Mobil Tahsilat aracı verdiğini belirtti. 

Tam teşekküllü Mobil Tahsilat aracıyla mahallelere giden su tahsildarları kırsal mahalle halkımızın ilçeye gelmelerine gerek kalmadan faturalarını tahsil edeceği bilgisi veren Sever, böylesine hayırlı bir hizmetin gerçekleşmesini sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur ile BASKİ Genel Müdürü Mustafa Bayram´a teşekkür etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne bağlanan yeni mahallelerde bir süredir yol ve su başta olmak üzere pek çok çalışma yürütüldüğünü ifade eden Sever, "Bu hizmetleri sunmak boynumuzun borcudur. Bu coğrafyanın insanları olarak ihtiyacınızı biliyor, hissediyor ve karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz ki, bu hizmetlerimizden artık ilçe merke zimizde oturanlar kadar kırsal mahallelerde oturan halkımızın da faydalanacak olmalarını bilmenin gururunu yaşamaktayız.? dedi.

Sever: ?Artık Erdek´e gelmenize gerek yok?

Yeni mahallelerde yaşayan su abonelerinin su fatura ödemelerini yapabilmeleri için Erdek´e gelmelerine artık gerek bulunmadığını dile getiren Sever "Çünkü gördüğünüz bu araç, her ayın belirli günlerinde yeni bağlanan mahallelerimizde halkımızın ayağına götürülmek üzere tasarlanmıştır. Bu seyyar araç ile eski köylerimize giderek halkımızın su ödemelerini rahatlıkla yerinde tahsilat yapılması kolaylığı sağlanmış olacaktır." diye konuştu.
Mobil Tahsilat aracının elektrikli, jeneratörlü, ses düzenli, kameralı ve klimalı olarak tasarlandığının altını çizen Sever, ?Artık kapınıza kadar gelecek Mobil Tahsilat aracımızla sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için önümüzü açacağınızı tahmin ediyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı