Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Büyükşehirden Marmara ve Avşa adalarına su tankeri desteği

Büyükşehirden Marmara ve Avşa adalarına su tankeri desteği

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi startını verdiği projeleri tek tek gerçekleştiriyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi startını verdiği projeleri tek tek gerçekleştiriyor.
Balıkesirlilerin Büyükşehir olmanın tüm avantajlarını, güzelliklerini yaşayacaklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, ?Bütün gayemiz Balıkesir ve bağlı tüm ilçeler ile kırsal mahallelerimizde yaşayan halkımıza hizmet etmektir. Biz projelerimiz, yatırımlarımız ve çalışmalarımızla Yeni Türkiye´nin Balıkesir´ini inşa ediyoruz.? dedi.
Marmara ve Avşa Adalarına 3 su tankeri gönderildi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Marmara ve Avşa Adalarındaki kırsal mahallelere gönderilen tankerlerin her birinin yangın söndürme özelliğin yanında su ihtiyacını da karşıladığı bilgisi veren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek Grup Şefliği yetkilileri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin kırsal mahallelere tanker dağıtım işlemine devam ettiğini bildirdi.
Yapılanmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesinin kısa zamanda bütün Balıkesir´de yapmış olduğu icraatlarla hissedileceğini kaydeden yetkililer, su tankerlerini kırsal mahalle muhtarlarımıza dağıtıyoruz, güle güle kullansınlar.? dedi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı´nın, Avşa adası ve Marmara adasında bulunan köylerde olası bir yangında ilk müdahale için gönderdiği su tankerleri Erdek İtfaiyesi Grup Şefliğine bağlı ekiplerce gemilere yüklenerek adalara gönderildi. Haber : Mehmet Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli