Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Büyükşehir´den ?Sakın Dökmeyin? Kampanyası

Büyükşehir´den ?Sakın Dökmeyin? Kampanyası

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin destekleği, ?Sakın Dökmeyin? kampanyası büyüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin destekleği, ?Sakın Dökmeyin? kampanyası büyüyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ve Deha Biodizel Üretim A.Ş. tarafından organize edilen ?Sakın Dökmeyin? kampanyası, Balıkesir İl Merkezinde görev yapan muhtarlara tanıtıldı. Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ayşın Şirvancı, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Atık Yönetim Şube Müdür Vekili Ayşe Tülay Selici, diğer daire başkanları ve müdürler hem çevre kirliliğini önleyecek hem de hayvanlara atık yağ karşılığında hayvan maması hediye edilmesi ile ilgili olarak Muhtarlarla bir araya geldi.
Kampanyanın tanıtım toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, muhtarlardan konu ile ilgili duyarlı olmalarını, atık yağ biriktiren vatandaşların çevre kirliliğini önlerken, kampanya ile yaklaşan kış günlerinde hayvanlara besin kaynağı temin edilebileceğini söyledi. Başkan Uğur; projeyi gerçekleştiren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ile Deha Biodizel Üretim A.Ş.´ne teşekkür etti.
Deha Biodizel Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nihal Sözbir Karakuş ve Balıkesir Bölge Müdürü Bahar Taşkıran projenin toplumdaki karşılığının son derece olumlu olduğunu belirterek Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´ne göstermiş oldukları hassasiyet ve desteklerinden dolayı Başkan Uğur´a, Çevre Koruma Daire Başkanı Ayşın Şirvancı´ya ve Mahalle Muhtarlarına teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli