Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir’den Bandırma’ya 4 yeni park kazandırıldı

Büyükşehir’den Bandırma’ya  4 yeni park kazandırıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma İlçesi’nde Karaçallı, Doğruca, Edincik ve Gölyaka mahallelerine 4.157 metrekaresi yeşil alan olmak üzere 10.223 metrekarelik yeni park ve rekreasyon alanları kazandırdı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma İlçesi’nde Karaçallı, Doğruca, Edincik ve Gölyaka mahallelerine 4.157 metrekaresi yeşil alan olmak üzere 10.223 metrekarelik yeni park ve rekreasyon alanları kazandırdı. Vatandaşların dinlenebilecekleri, çocukların oyun oynayabileceği mekânların sayısını arttıran Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Bandırma Karaçallı, Doğruca, Edincik ve Gölyaka Mahallelerine vatandaşların dinlenebileceği, çocukların oyun alanlarında keyifli zaman geçirebilecekleri; 4.157 metrekaresi yeşil alan olmak üzere 10.223 metrekarelik yeni park ve rekreasyon alanları kazandırdı. 
Aydınlatmalarla parkları vatandaşlar ve çocuklar için güvenli bir alan haline getiren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan yeşil alan miktarını artırırken diğer yandan da otomatik sulama sistemleriyle binlerce metreküp sudan tasarruf sağlıyor. Büyükşehir Belediyesi, mahallelere yeni parkların yanı sıra semt spor sahaları da inşa ediyor. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı