Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir’den havayoluyla cenaze nakil hizmeti

Büyükşehir’den havayoluyla cenaze nakil hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, cenaze nakilleri için Türk Hava Yolları ile yaptığı sözleşme sayesinde bugüne kadar 226 cenazeyi ücretsiz olarak havayoluyla il dışına nakletti. Büyükşehir ayrıca 8.080 cenazeyi de karayoluyla nakl

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, cenaze nakilleri için Türk Hava Yolları ile yaptığı sözleşme sayesinde bugüne kadar 226 cenazeyi ücretsiz olarak havayoluyla il dışına nakletti. Büyükşehir ayrıca 8.080 cenazeyi de karayoluyla nakletti. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin Balıkesir’de vefat eden ancak başka illerde toprağa verilmesi istenen cenazeler için hayata geçirdiği havayolu ile cenaze nakil hizmeti, 2020 yılından bu yana ücretsiz olarak sürdürülmeye devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile Türk Havayolları arasında yapılan ‘Havayolu İle Cenaze Nakil Hizmeti’ sözleşmesi kapsamında hayata geçirilen hizmet, kentin önemli bir ihtiyacını gideriyor. Uzak illerde toprağa verilecek cenazelerde büyük kolaylık sağlayan bu anlamlı hizmetle vatandaşlar artık, uçakla daha hızlı bir şekilde cenazelerini istedikleri şehre nakletme imkânı buluyor. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı