Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir’den Karesi ve Altıeylül ilçelerine asfalt hizmeti

Büyükşehir’den Karesi ve Altıeylül  ilçelerine asfalt hizmeti

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Altıeylül ve Karesi ilçelerinde deformasyona uğrayan cadde ve sokaklarda sürücülerin daha konforlu ulaşım sağlaması için asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Şehirde birçok noktada şehir içi trafiğin rahatlatılması amacıyla yol genişletme ve dönel kavşak çalışmaları yapan ekipler şimdi de deformasyona uğramış olan yollarda trimer kazısı gerçekleştirip sıcak asfalt serim uygulaması yapıyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde taşıt yükü nedeniyle deformasyona uğrayan, cadde ve sokaklarda asfalt yenileme çalışmalarını hızlandırırken, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yasin Sağay ve genel sekreter yardımcıları trimer kazı çalışmaları başlayan Karesi İlçesi Altay Caddesi’nde incelemelerde bulundu. 
Büyükşehir ekipleri; Altay Caddesi’nde çalışmaları tamamlanmasının ardından Karesi İlçesi Çengel Caddesi, Altıeylül İlçesi Atay Caddesi, Soma Caddesi ve Şehit Birol Koç Caddelerinde asfalt yenileme çalışmalarına devam edecek. Asfalt serim çalışmaları kısa sürede tamamlanarak tekrar araç trafiğine açılacak. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı