Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir’den Narlı’ya estetik dokunuş...

Büyükşehir’den Narlı’ya estetik dokunuş...

Erdek İlçesi kırsal Narlı Mahallesi’ne sahil bandı yapılacak.

Narlı Mahallesi Muda ve Karaağaç mevki arasındaki yaklaşık 500-600 metrelik alana beton dökülecek. Böylelikle çay bahçelerinin önünden başlayan ve yürüyüş yapılan sahil bandı uzamış olacak. Ardından çevre düzenlemesi yapılacak. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ile Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyesi Orhan Narin, Büyükşehir Belediyesi tarafından sahil bandı yapılacak bölgede incelemelerde bulunmak üzere Narlı Mahallesi’ni ziyaret etti. 
Narlı Mahallesi ziyaretinde Mahalle Muhtarı Abdullah Dağtekin ile bir araya gelen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ile Erdek Belediye Meclisi’nin AK Parti’li üyesi Orhan Narin, sahil bandı yapılacak bölge yerinde incelendi. 
Narlı Mahallesi’ne kazandırılacak yeni sahil bandı hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Musa Alioğlu, yaşanabilir Kapıdağ, yaşanabilir Erdek ve yaşanabilir Narlı için çalışmalar yürüten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür etti. 
Haber : Tuncay Ertan



Reha Uluçay
7.11.2021 06:58:46
Herkes geliyor ama kimse su ürünleri kooperatifinin çevirdiği alanın bir kısmından vazgeçip yolun merkeze kadar gelmesini sağlamıyor. Yapılan iş güzel ama maalesef eksik

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli