Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Büyükşehir’den öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri

Büyükşehir’den öğretmenlere  özel Ferhat Göçer konseri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri düzenledi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, öğretmenlere özel Ferhat Göçer konseri düzenledi. 
23 Kasım akşamı Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nun da önce Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Beyza İrtük, ardından da sevilen sanatçı Ferhat Göçer sahne aldı. 
Binlerce öğretmenin katıldığı konser öncesinde kısa bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, kendisi için çok heyecan verici bir gün olduğunu belirterek “Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bugünün çocuklarını yetiştiriniz. Onları yurda, ulusa yararlı insanlar yapınız’ sözüyle, büyük bir misyon yüklenen kıymetli öğretmenlerim. Bu yeni ve güzel atmosferde, şehrimizin çalışkan öğretmenleri ile bir arada olmak benim için çok kıymetli. Gençlerimizi aklın ve bilimin ışığıyla aydınlatan, tüm öğretmenlerimizin;24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi. 
Görevi esnasında şehit olan öğretmenler başta olmak üzere, hayatlarını kaybeden öğretmenleri rahmetle anarak emekli olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler dileyen Başkan Yılmaz sözlerini şöyle sürdürdü: “Öğretmen bir ailenin çocuğu olan, kıymetli sanatçımız Ferhat Göçer’e bu anlamlı akşamda, bizlerle birlikte olmayı tercih ettiği için, şahsım ve şehrim adına çok teşekkür ediyor, eli öpülesi öğretmenlerimizin önünde saygı ile eğiliyorum.”

Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli