Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Büyükşehir’den okullara destek

Büyükşehir’den okullara destek

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Nerime Yüksel Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu yakınındaki toprak alanı asfaltladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Nerime Yüksel Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu yakınındaki toprak alanı asfaltladı.  
Erdek Zeytinli Mahallesi sınırları içinde bulunan Nerime Yüksel Ortaokulu ile Atatürk İlkokul binalarının yakınındaki otopark alanı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.
Her iki okulun yakınında yer alan otopark alanı toprak zemine sahip olması nedeniyle özellikle yağışlı havalarda öğretmenlere ve öğrencilere sorun oluşturuyordu.  
Okul müdürleri ile öğrenci velilerinin aracılığı ile konu AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı’na iletildi. Bunun üzerine harekete geçen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’la gerçekleştirdiği istişarenin ardından söz konusu alanda asfaltlama çalışması başlatılarak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri aynı günün akşamına otopark alanını asfaltladı.  
Eğitim kurumlarının şehir hayatı için önemli katkı sağlayan kurumlar olduğunun göstergesi olduğunu söyleyen AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim kurumlarına gösterdiği ilgi ve destekten dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, asfaltlama çalışmasını gerçekleştiren ekiplere Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın nezdinde teşekkür etti.  
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Büyükşehir’ okullara destek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı