Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Büyükşehir, dolgu alanları ve sahilleri de istiyor

Büyükşehir, dolgu alanları ve sahilleri de istiyor

Belediye Başkanı Hüseyin Sarı: Almak isterlerse Taş Restoran'ı yıkacağım”

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dolgu alanları ve kumsalları da kendisine almak istiyor. Bu paralelde Erdek'teki dolgu alanlarını, başta Taş Restoran olmak üzere kendi yetki alanına almak isteyen Büyükşehir Belediyesi'ne tepki gösteren Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bunu gerçekleştirmek isterlerse belediye olarak dolgusunu bire bir kendimizin yaptığı taş restoranı yıkacağız” dedi. Bu düşüncelerini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a da belirttiğini vurgulayan Sarı, şunları söyledi:
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, dolgu alanlarının yanı sıra tüm sahilleri kendisine almak istiyor. 

Neyse ki, Çuğra mevkii, belediyemizin tapulu malı olduğundan ona el koyamıyorlar. Ocaklar Mahallemizdeki çay bahçeleri de Kıyı Kenar Yasası'na aykırı, kaçak yapıldığından, mahkeme tarafından onlar için de yıkım kararı var. Bu nedenle onlar da yıkılacak.”
Büyükşehir Belediyesi'nin, Erdek'teki caddeleri kendisine almamasına karşın şimdi tüm cadde ve sokakları Balpark'a vermek istemesinin de yasa dışı olduğuna dikkati çeken Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Bu uygulamaya izin vermeyeceğiz” dedi.
Belediye çalışanlarına 1,5 aydır maaş veremediklerini belirten Sarı, Çalışanlarımıza Temmuz ayında ödeme yapabileceğiz” diye konuştu.
Haber Önder Balıkçı



cevdet sanar
15.05.2015 19:11:52
ya Erdeği btün partiler birlikte kalkındıralım demesi gerekirken..habire byük şehir akp diye ilçe chp diye engel oluyo...hey parti liderleri sizin kavganız yzünden çalışarlar,esnaflar,erdek halkı zarar görüyo..bırakın şu inatlaşması...amaç burayı güzelleştirmek byük şehirin niyeti nedir...bumu akp nin adaleti... belediye büyük şehir yüzünden işcilerin maaşını veremiyor gelir yok byük şehir yüznden herkez magdur...yazık büyük şehire hep ayrımcılık

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı