Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Büyükşehir’le, Doğanlar, Ormanlı ve Ballıpınar can bulacak

Büyükşehir’le, Doğanlar, Ormanlı ve Ballıpınar can bulacak

Balıkesir sahillerini güzelleştirmeye devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sahil düzenleme keşfi çalışmaları için Erdek İlçesi kırsal Doğanlar, Ormanlı ve Ballıpınar Mahallelerine odaklandı.

Balıkesir il genelindeki sahilleri ve sahil yollarını düzenleyerek aydınlatma ve peyzaj çalışmalarından kent mobilyalarına, parke ve taş kaplamalarından sahil ve meydan düzenlemelerine kadar çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemiz kırsal Doğanlar, Ormanlı ve Ballıpınar mahalleleri sahillerinde keşif yapıldı. Söz konusu 3 mahalle sahillerinde keşfinde bulunmak üzere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İlçe Hizmetleri Daire Başkanlığında İlçe Hizmetleri Şube Müdür V. ve Yerinden Hizmet Şube Müdür Vekili Atılay Kaya, Peyzaj Mimarı Begüm Akkoç ilçemize geldi. 
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Bülent Özgü ile Alaattin Erol’nda destek verdiği, sahil keşfi incelemesi için üç mahalle ziyaret edildi.  Peyzaj keşfi çalışmalarına kırsal Doğanlar, Ormanlı ve Ballıpınar mahalleleri muhtarları da eşlik ederken, Balıkesir ve Erdek’ten gelen konuklarına muhtarlar düşüncelerini paylaştı. 
Peyzaj keşfi çalışmaları sona erdikten sonra konuya ilişkin basın mensuplarına açıklama yapan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Musa Alioğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin, Erdek’in dört bir yanında ihtiyaç duyulan alanlarda çalışma yürüttüğünü belirterek, Erdek’e bağlı kırsal mahallelerimizin sahillerinin tamamının konforlu ve estetik bir hale dönüştürüleceğini sözlerine ekledi. Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı