Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Çakıl derin kuyu su pompasına jeneratör takıldı

Çakıl derin kuyu su pompasına jeneratör takıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Çakıl Mahallesinin su ihtiyacını karşılayan derin kuyu su pompasına 75 kw'lık jeneratör taktı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BASKİ) Çakıl Mahallesinin su ihtiyacını karşılayan derin kuyu su pompasına 75 kw’lık jeneratör taktı.
İlçeye bağlı Çakıl Mahallesinde (Çakıl Köyü) sık sık elektrik kesintilerinin meydana geldiğini, bu kesintilerden dolayı derin kuyu su artezyeninden mahalleye belirli bir süre su veremediklerini belirten BASKİ Erdek İşletme Şefliği görevlileri, yeni jeneratör saye sinde bu sıkıntının önüne geç meyi hedeflediklerini belirtti. 

BASKİ Erdek İşletme Şefliği görevlileri yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Erdek’e bağlı Çakıl Mahallesine daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla bahsi geçen derin kuyu su pompasına yeni bir jeneratör aldık ve personellerimiz tarafından montajını gerçekleştirdik. Bu sayede bölgede elektrikler kesilse bile jeneratör anında devreye girip elektrik üreterek düzenli olarak içme suyu şebekesine su aktarımı sağlayacaktır."
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli