Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Çakıl'daki Halı Saha dostluk maçıyla açıldı

Çakıl

İlçemize bağlı Çakıl Mahallesinde onarılan halı saha dostluk maçıyla hizmete girdi.

İlçemize bağlı Çakıl Mahallesinde onarılan halı saha dostluk maçıyla hizmete girdi.
Erdek Belediyesinin AK Partili meclis üyesi Yaşar Ceyhun Mırız'ın kendi imkanlarıyla onarım ve bakımını yaptırdığı Çakıl Mahallesinde bulunan halı saha dostluk maçıyla hizmete açıldı.
Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici'nin talebi üzerine mahallenin tek halı sahasının onarım ve bakımını üstlenen Mırız, kısa sürede sahanın eksikliklerini tamamladı.
Adeta harabe haline dönen Çakıl Mahallesinin tek sahası olan halı sahanın tüm dış tel ve direklerinin yanı sıra bozulan zeminini de yaptıran Yaşar Ceyhun Mırız, kırsal mahalle gençlerinin sağlıklı bir alanda spor yapmalarının her şeyden önde olduğunu açıkladı.
Yenilenen halı sahanın açılış maçında Erdekliler ile Çakıllılar karşı karşıya gelirken, maçın hakemliğini ise Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan yaptı.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ve AK Partili Belediye Meclis Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız'ın da forma giydiği maçı Çakıllılar kazanırken, Mırız'ın kalede gerçekleştirdiği başarılı kurtarışlarının yanı sıra Erdekspor'un eski futbolcularından Efkan'ın gayretli oyunu mağlubiyeti engelleyemedi.
İlk yarı boyunca oyunda kalan AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise maçın sonunda hakem Hüseyin Aysan'ı esprili bir dille eleştirirken, Aysan'ın maçın atmosferini kaldıramadığını ve taraftarın baskısı altında kalarak yanlış düdükler çaldığından yakındı.
Maçın hakemi Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan ise Sever'in esprili eleştirisine yine esprili olarak cevap verirken, Bu kadar farklı bir yenilginin ardından bile hakemlerimize laf yapılabiliyor. Bizim ülkemizde en kolay iş hakemleri eleştirmektir. Bu akşam yönettiğim maçı UEFA yetkilileri izlese bana hemen bir FİFA kokartı verir ve seneye uluslararası final maçlarını bana yönettirirdi” cevabı verdi.
Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirten iki takım oyuncuları maç sonunda birbirlerini tebrik ederken, Çakıl gençleri sahalarının bakım onarım ve tadilatını üstlenen Yaşar Ceyhun Mırız'a teşekkür etti.
Çakıl Mahallesi Muhtarı Mustafa Geçici, halı sahanın onarımını üstlenen Erdek Belediyesinin AK Partili Üyesi Yaşar Ceyhun Mırız'a teşekkür plaketi vermesiyle etkinlik sona erdi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli